En välutbildad MRI-läkare med imponerande bakgrund inom medicin
Sjukvård • Healthcare
Zhanna är en passionerad och välutbildad MRI-läkare från Ukraina. Hon har en imponerande bakgrund inom medicin, med en sexårig läkarutbildning och en treårig specialutbildning inom radiologi.
Zhanna söker arbete inom sjukvården i Sverige, med särskilt intresse för att arbeta som MRI-läkare eller inom radiologi.
Bakgrund

Zhanna har en läkarutbildning och under de senaste tre åren har hon arbetat som specialistläkare inom radiologi. Under sina studier arbetade hon också som sjuksköterska på en onkologisk klinik, vilket ger henne en bred erfarenhet inom sjukvården. Hon har även erfarenhet av att arbeta som apotekstekniker.

Arbetserfarenhet

Efter många års utbildning inom medicin hittade Zhanna sin passion och valde att specialisera sig inom medicinsk diagnostik. Hon har arbetat som MRI-läkare i tre år och under den tiden förfinat sina kunskaper och färdigheter inom området. Tack vare hennes expertis och engagemang har hon även haft möjlighet att undervisa i radiologi vid ett medicinskt universitet, där hon förmedlade sina kunskaper på engelska.

Zhannas dedikation och erfarenhet gör henne till en mycket kompetent och eftertraktad professionell inom medicinsk diagnostik och radiologi. Hennes mångsidiga intressen gör henne till en välbalanserad och intressant individ som kontinuerligt strävar efter att lära sig och växa både personligen och professionellt.
Zhanna har ett brett spektrum av intressen. Hon utforskar konstterapi genom att skapa mandalas och neurografik, vilket ger henne en kreativ utlopp. Dessutom är hon duktig på att sätta ihop blomsterarrangemang.
Engelska: Flytande
Svenska: Flytande
Bor i Stockholm, Solentuna
Bodde i Ukraina: Kharkiv / Kropyvnytskyi
Send a message to Zhanna