Passionerad expert inom idrott och hälsa
Hälsa • Sport
En erfaren tränare från Ukraina med mer än 10 års erfarenhet som idrottslärare och lång erfarenhet som gruppinstruktor och personlig tränare.
Oksana letar efter arbetsmöjligheter inom skola och förskola som lärarassistent. Hon är också intresserad av att undersöka andra jobbmöjligheter relaterade till rörelse och hälsa, såsom tränings- och coachningsområdet.
Bakgrund

Oksana innehar en examen inom idrottsundervisning och har en lång erfarenhet inom träningsbranschen. Hennes positiva attityd, energi och anpassningsförmåga gör henne till en utmärkt resurs, särskilt inom skola och förskola. Hon har även en stark förmåga att arbeta med och hjälpa människor, nå resultat tillsammans och inspirera till förändring.

Oksana driver även en blogg och har över 10 000 följare på Instagram, där hon delar innehåll om sport, fysisk aktivitet och kvinnors hälsa.

Arbetslivserfarenhet

Efter att ha avslutat sin utbildning inom idrottsundervisning arbetade Oksana som gymnastiklärare i över 10 år. Senare bytte hon inriktning och har under de senaste 20 åren jobbat som tränare inom olika discipliner, såsom pilates, body ballet och aerobics. På senare tid har hon mest fokuserat på att vara personlig tränare. Dessutom är hon en expert inom rörelsepedagogik och har en särskild förmåga att återupprätta förlorade rörelsemönster.
Vad är bäst med Oksana?

Hennes kombination av pedagogisk erfarenhet och expertis inom träning och rörelse gör henne till en mångsidig och värdefull tillgång för potentiella arbetsgivare.
Engelska: Nybörjare
Svenska: Medel nivå
Bor i Stockholm
Bodde i Ukraina:
Kharkiv

Send a message to Oksana